top of page

Wie zijn onze partners?

't Legumenhofke, biologisch CSA-bedrijf

 

In een veld naast de boomgaard ligt een grote moestuin met veel verschillende soorten seizoensgroenten. U kan deze groenten verkrijgen via abonnementen op groentenpakketten. Het Appelfabriek is een afhaalpunt voor deze pakketten.

 

http://legumenhofke.be/

VanZelf Natuurlijk

In een veldje naast de boomgaard is er sinds kort een kruidentuintje. De kruiden worden als theekruiden in de winkel verkocht.

www.kruidgaard.be
Bookette Flowers
 

'Weelderige boeketten en feestelijke bloemarrangementen, recht van het veld en ecologisch opgekweekt'  Ons winkeltje is eveneens een afhaalpunt van de prachtige boeketten te zien op onderstaande website! 

http://www.booketteflowers.be/

 

 

Traditioneel brood uit Nethen
 

Bij een bakker in Nethen wordt brood op traditionele wijze gebakken: In een hout-oven en op basis van zuurdesem. Dit brood kan in de boerderij afgehaald worden.

 

 

Brasserie du Renard

 

Het lekkere bio-streekbier van Brasserie du Renard is ook in onze winkel verkrijgbaar. 'La Rousse de poire' en 'la Blondasse' worden gemaakt op basis van onze appelen en peren.

http://www.brasseriedurenard.be/spip.php?rubrique1

 

 

 

Ferme framboos

Ferme framboos is een bedrijfje in Sint-Agatha-Rode dat bio-kleinfruit teelt. Tijdens de zomermaanden zijn de frambozen en besjes in onze winkel terug te vinden.

 

http://www.fermeframboos.be/

bottom of page