Wie zijn onze partners?

't Legumenhofke, biologisch CSA-bedrijf

 

In een veld naast de boomgaard ligt een grote moestuin met veel verschillende soorten seizoensgroenten. U kan deze groenten verkrijgen via abonnementen op groentenpakketten. Het Appelfabriek is een afhaalpunt voor deze pakketten.

 

http://legumenhofke.be/

VanZelf Natuurlijk

In een veldje naast de boomgaard is er sinds kort een kruidentuintje. De kruiden worden als theekruiden in de winkel verkocht.

www.kruidgaard.be
Bookette Flowers
 

'Weelderige boeketten en feestelijke bloemarrangementen, recht van het veld en ecologisch opgekweekt'  Ons winkeltje is eveneens een afhaalpunt van de prachtige boeketten te zien op onderstaande website! 

http://www.booketteflowers.be/

 

 

Hartenboer

 

Via hartenboer koopt u rechtstreeks bij de producent vlees, groenten en fruit, melkproducten, brood en gebak,enz. Deze producten kan u via hun webwinkel bestellen en dinsdagnamiddag ophalen in onze winkel. U kan zich registreren via onderstaande link.

 

http://www.boerenvoedsel.be/webwinkel/hartenwinkel/registreer.php?nieuw=1

Traditioneel brood uit Nethen
 

Bij een bakker in Nethen wordt brood op traditionele wijze gebakken: In een hout-oven en op basis van zuurdesem. Dit brood kan in de boerderij afgehaald worden.

 

 

Brasserie du Renard

 

Het lekkere bio-streekbier van Brasserie du Renard is ook in onze winkel verkrijgbaar. 'La Rousse de poire' en 'la Blondasse' worden gemaakt op basis van onze appelen en peren.

http://www.brasseriedurenard.be/spip.php?rubrique1

 

 

 

Ferme framboos

Ferme framboos is een bedrijfje in Sint-Agatha-Rode dat bio-kleinfruit teelt. Tijdens de zomermaanden zijn de frambozen en besjes in onze winkel terug te vinden.

 

http://www.fermeframboos.be/

Voedselteams
 

De voedselteams is een vzw die bestaat uit lokale teams, boeren, telers en andere producenten. Via dit netwerk wordt er lokale en regionale handel van (streek- en seizoensgebonden) duurzame voeding georganiseerd . De voedselteams ijveren voor een kortere keten van producent tot consument.

 

http://www.voedselteams.be/

 

 

Openingsuren winkel

Dinsdag, woensdag, vrijdag

van 13.30u tot 18.30u

 

Zaterdag

van 9u tot 18u

Contact

Mail: celinefrisque@gmail.com

 

tel: 0498 067 395

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now